Feestweek Vroomshoop lanceert nieuw evenement: Koningsnacht Vroomshoop 2018

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De organisatie van Feestweek Vroomshoop en Het Punt slaan de handen ineen voor een nieuw evenement: Koningsnacht Vroomshoop 2018. Voor dit muziekfestival geldt een speciale dresscode: oranje. De feestband Bandje Speciaal zal op deze avond optreden. De ticketverkoop is gestart op 1 februari. Kaarten zijn uitsluitend online te bestellen. In de maand februari geldt een zogeheten ‘earlybird-tarief’ van 7 euro. Vanaf maart zijn tickets te bestellen voor 10 euro per stuk.

“Tijdens de feestweek in september hebben we zowel jongeren als ouderen gevraagd of er behoefte is aan een muziekfeest tijdens Koningsnacht”, zeggen organisatoren Jan Veltink en Jan Brunink. “Wat volgde waren veel enthousiaste reacties, dus hebben we de ideeën uitgewerkt tot een definitief plan van aanpak. Nu zijn we zover dat we vol trots bekend mogen maken dat Koningsnacht Vroomshoop 2018 definitief op de agenda staat.”

De organisatie heeft de Gelderse feestband Bandje Speciaal gestrikt. De mannen van Bandje Speciaal zijn sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. Ze spelen medleys met alle hits van vroeger en nu. “Het moet één groot oranjefeest worden!

Daarom geldt er ook een toepasselijke dresscode, want we zouden het geweldig vinden als iedereen zoveel mogelijk in het oranje gekleed komt. Wij investeren op onze beurt in de aankleding van de feestzaal van Het Punt. Zo komen er meterslange slingers van oranje ballonnen in de zaal te hangen.”

Kaarten voor Koningsnacht Vroomshoop 2018 zijn online te bestellen via www.feestweekvroomshoop.nl In de maand februari geldt een ‘earlybird-tarief’ van 7 euro per ticket. Daarna kost een kaartje 10 euro (zolang de voorraad strekt). Koningsnacht Vroomshoop 2018 begint op donderdag 26 april om 20.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Het evenement geldt als uitbreiding op het al bestaande programma rondom Koningsdag in Vroomshoop. Dat bestaat verder op vrijdag 27 april uit een groot opzette vrijmarkt op het plein voor activiteitencentrum Het Punt.