Start kaartverkoop toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop organiseert op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari haar jaarlijkse toneelavonden in het theater van activiteitencentrum Het Punt. Toneelgroep Altied Wille uit Sibculo speelt op deze avonden de klucht ‘Niets is wat het lijkt’. Kaarten zijn vanaf deze week te koop bij twee bestuursleden van Oranjevereniging Vroomshoop: Dinie Gerrits (tel.: 0546-645876) of Lute Gombert (tel.: 0546-646420). Er is ook een speciale kaartverkoopavond op donderdag 1 februari om 19.00 uur in Het Punt.

De klucht ‘Niets is wat het lijkt’ gaat onder andere over huwelijksperikelen en ouders die undercover gaan. Dit dreigt uit de hand te lopen en uiteindelijk is niets meer wat het lijkt. Beide toneelavonden beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf nu te koop vanaf 7 euro voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop, niet-leden betalen 10 euro voor een kaartje. Een toegangskaart voor de voorstelling is inclusief een kopje koffie/thee voor aanvang van het theaterstuk.