Harry Sacksioni komt naar Vroomshoop met succesvolle voorstelling Once Upon a Time…

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De wegens succes verlengde tournee Once Upon a Time… van gitaarvirtuoos Harry Sacksioni komt op 3 februari 2018 naar Het Punt in Vroomshoop. In zijn programma laat Sacksioni zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek. Na het bijwonen van een imponerend live optreden van de grote filmcomponist Ennio Morricone, sloeg de vonk bij Harry over en werd filmmuziek zijn nieuwe uitdaging. Hoofdthema’s uit o.a. Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting en James Bond krijgen een bijzondere ‘Sacksioni aanpak’.

Ook maakt hij ruim baan voor de muziek die hij onder verschillende tv-reclamefilms speelt, waaronder het wonderschone Vincent (Don McClean). Omdat Harry als componist nooit stil zit, zal uiteraard eigen materiaal niet ontbreken. Er zijn nummers te horen van zijn, met veel superlatieven overladen, live dubbel-cd Vijfenzestig. Sacksioni verricht in Once upon a time… weer kleine en grote wonderen op zijn gitaren en het is dan ook niet voor niets dat deze gitaarvirtuoos dit jaar voor de vijfde keer op rij werd uitgeroepen tot de Beste Akoestische Gitarist van de Benelux!

Harry Sacksioni – Once upon a time…
Datum: zaterdag 3 februari 2018
Kaarten: € 16,-
Aanvang: 20:00 uur

Meer informatie

Direct kaarten bestellen