Intrigerend theater: Lofzang aan gehandicapte Jasper

Geplaatst op

Reis mee met het verhaal van Mark en zijn bijzondere zoon

VROOMSHOOP – Snelle zakenman Mark werkte in de altijd drukke commerciële sector. Getrouwd met Anneke en als kersverse vader van zoon Jasper leek niets zijn geluk in de weg te staan. Tot duidelijk werd dat Jasper ziek is. Jasper vecht voor zijn leven met een eerste diagnose van een zeer ernstige vorm van epilepsie, en Mark vecht met de scherven van zijn droom van een jong gezond gezinnetje. Maar met dank aan Jasper ontdekt hij de onvoorwaardelijke liefde van en vóór hem, een nieuwe vorm van geluk. Deze reis door hun leven, gespeeld op zaterdag 20 januari 2018 in Het Punt, is met recht een Ode aan Jasper!

Dit jaar brengen Mark en Jasper hun bijzondere en indrukwekkende voorstelling enkel in twee theaters in Nederland ten gehore, in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda en Het Punt te Vroomshoop. Tijdens de reis door hun levensverhaal krijgen ze muzikale ondersteuning van pianist en arrangeur Ronald van Euren. In verhalen, liedjes en beeld weet Mark zo iedere bezoeker mee te nemen in zijn leven met Jasper. Een leven waarin angst en verzet uiteindelijk plaats maakten voor liefde en dankbaarheid.  En Jasper laat tijdens deze intrigerende voorstelling zien hoe hij daar al die jaren zijn eigen unieke rol in heeft gespeeld.

Ode aan Jasper is niet alleen interessant voor een ieder die ouder is van een of meerdere kinderen met een beperking, en voor (mantel-)zorgorganisaties, gemeentes en opleiders in de zorg. Maar juist ook voor iedereen die Mark en zijn ode aan Jasper willen leren kennen. Kortom, een voorstelling waarin alle emoties voorbij mogen (en zullen) komen en waar bezoekers geïnspireerd, vol bewondering en met een glimlach nog eens aan terug zullen denken.

Datum: 20 januari 2018
Aanvang: 20:00 uur
Kaarten: € 15,-

Meer informatie

Direct kaarten bestellen