Geslaagd Kersttoernooi 2017 Biljartvereniging Het Punt

Geplaatst op

Tussen Kerst en oud en nieuw werd weer het traditionele kersttoernooi van Biljartvereniging Het Punt gespeeld. In de diverse poules was het al spannend wie er door ging naar de finale.

We hadden zes poules waarvan er van elke poule twee personen doorgingen naar de finale op de vrijdagavond. Deze finale was ook zeer spannend. Uiteindelijk was het Ferry Potgieter die met de eer ging strijken. Hij was deze avond zeer goed op stoot. Henk Hofman werd tweede. Jan Prangsma derde en Erik Netters vierde. Ook wist Ferry wethouder Binnenmars nog te verslaan en mag zich ook een jaar over de gemeentebokaal ontfermen. De vereniging kan terugkijken op een zeer geslaagd toernooi met 58 deelnemers en goede winnaars. We kijken nu al weer uit naar het toernooi van dit jaar.