Afsluiting en omleidingsroutes provinciale weg N750 Vriezenveen – Vroomshoop

Geplaatst op

De gemeente Hellendoorn en de provincie Overijssel werken op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen in Overijssel en voeren groot onderhoud uit. Eén van deze wegen is de provinciale weg N750 Vriezenveen – Vroomshoop. Hier kunt u dan ook hinder van ondervinden in uw route van en naar Het Punt.

Dit jaar worden er geen werkzaamheden meer uitgevoerd aan de N750. De weersomstandigheden laten dit niet meer toe. De weg is daarom weer tijdelijk opengesteld voor het verkeer. Bij de brug Daarlerveen kunnen nog werkzaamheden uitgevoerd worden, maar daar heeft u weinig hinder van.

Van maandag 15 januari 07.00 uur t /m maandag 30 april 18.00 uur is de hoofdrijbaan afgesloten tussen Vriezenveen, Daarlerveen en Vroomshoop. Hierdoor is onder andere de Brugstraat en Smidstraat in Daarlerveen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de N341 (Vroomshoop naar Westerhaar-Vriezenveensewijk en vice versa) en de N36. Voor een grotere versie van de omleidingskaart klikt u op: N750 OMLEIDINGSKAARTJE.