Het Punt vertegenwoordigd op de sfeervolle Kerstmarkt in Vroomshoop

Geplaatst op

Tijdens de sfeervolle Kerstmarkt die, net als vorig jaar, op vrijdag gehouden zal worden is Het Punt goed vertegenwoordigd.

Bij de kraam op de kerstmarkt kunt u o.a. terecht voor kaartjes voor voorstellingen en waardebonnen. Onze kerstboom hangt vol met lootjes waar voor slechts € 0,50 een lootje uitgehaald mag worden. U heeft altijd prijs en wie weet wint u wel 2 theaterkaartjes voor een voorstelling naar keuze in de 2e helft van het theaterseizoen (alleen geldig bij voorstellingen van Het Punt)!  Een voorproefje op de rest van het theaterseizoen is tevens te zien in de kraam. Daarnaast heeft Het Punt een leuke actie: Koopt u kaartjes voor een voorstelling op de kerstmarkt krijgt u één consumptiemunt per kaart er gratis bij. Geeft u kaartjes of een waardebon cadeau dan worden deze natuurlijk feestelijk ingepakt met een extra kersttintje.

Even bijkletsen met andere bezoekers en opwarmen na een rondje langs alle 80! kramen kan in de gezellige en warme horeca-tent van Het Punt. Natuurlijk kunt u hier terecht voor een lekker broodje en een drankje. Uiteraard mag de warme chocomelk met slagroom en de Gluhwein niet ontbreken! De medewerkers en vrijwilligers van Het Punt heten u van harte welkom!

 

*pinnen is op de kerstmarkt helaas niet mogelijk