Creebles barst los met Top2000 repertoire in Het Punt

Geplaatst op

Meezingen, dansen en feesten op hits uit DE lijst der lijsten

Fotografie: Bert Rutgers

VROOMSHOOP – Op zaterdag 2 december aanstaande speelt rockband Creebles op verzoek van Het Punt met een speciale Top2000 editie voor jong en oud het spreekwoordelijke dak er weer af. De coverband, opgericht in 2006 en bestaande uit regionale muzikanten, kan haar ei als coverband volledig kwijt in het Top2000 repertoire.

“Doel van ons als band is ons enthousiasme in het maken van muziek overbrengen op het publiek. Van kleine akoestische ballads tot grootse rocknummers met vette gitaarsolo’s,” zo verwoordt Karlien Bosch, zangeres van Creebles. “Het Punt heeft een fantastische concertzaal met een mooi geluid, dus we zijn erg enthousiast dat we daar een Top2000 avond mogen spelen. Eerder speelden we er al een succesvol Rockin’ Harmony in samenwerking met De Harmonie Vroomshoop”. Rockin’ Harmony is een terugkerend muzikaal event, waarbij stevige rock, blues en soul uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80 gemengd wordt met de koperklanken van het fanfareorkest van De Harmonie Vroomshoop.

Creebles brengt in Het Punt een handvol pareltjes ten gehore, stuk voor stuk nummers die hun plek in de muzieklijst aller tijden meer dan hebben verdiend. Concertgangers kunnen via een Facebook-actie van Het Punt stemmen op zes door Het Punt en Creebles samengestelde Top2000 nummers en wie weet speelt Creebles deze dan op zaterdag 2 december. “Mis het niet!”, sluit Bosch af.

Meer informatie

Direct kaarten bestellen