Aadje Piraatje komt met Sinterklaasvoorstelling naar Overijssel

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Op zaterdag 25 november aanstaande komt theaterduizendpoot Ton Meijer, bekend van talloze films, tv-series en toneelstukken, met kinderboekenheld Aadje Piraatje naar Het Punt in Vroomshoop. Deze levendige vertelvoorstelling met Sinterklaas-thema, waar Meijer kinderen zelf aan mee laat spelen, zal als enige locatie in Overijssel in Het Punt te zien zijn.

Kinderen van 2 tot en met ongeveer 7 jaar maken tijdens de voorstelling kennis met de kleine, lieve Aadje Piraatje en zien dat hij best wel op hun lijkt. Zo wisselt Aadje van tanden, leert hij lezen en zien ze dat de grote piraten eigenlijk best een beetje bang zijn voor Sinterklaas en de pieten. Samen met de andere piraten bouwen ze een piraten sneeuwpop en iedereen heeft last van een zware storm op zee. Tenslotte komt Sinterklaas langs met een stoomboot.

Ton Meijer zal in deze vertelvoorstelling een aantal verhalen vertellen uit het gelijknamige boeken van Aadje Piraatje, geschreven door Marjet Huibers en geïllustreerd door Sieb Posthuma. Tenslotte zal Meijer eindigen met het Sinterklaasverhaal. De kindervoorstelling begint om 14:30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. Kom op zaterdag 25 november als echte piraat naar Het Punt, want aan het einde van de voorstelling mogen alle kinderen zelf piraat spelen.

Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest
25 november 2017
14:30 uur
€ 7,50 (inclusief een glas ranja na afloop van de voorstelling)
Bestel hier uw kaarten