Oranjevereniging Vroomshoop strikt Toneelvereniging Elck wat Wills voor voorstelling in Theater Het Punt

Geplaatst op

 

VROOMSHOOP – Toneelvereniging Elck wat Wills uit Hoogenweg komt met haar voorstelling ‘Extra hulp op de eerste hulp’ naar Vroomshoop. Deze komische voorstelling is op zaterdag 25 november om 20.00 uur in het theater van Activiteitencentrum Het Punt. De voorverkoop is op donderdag 26 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt.

De voorstelling ‘Extra hulp op de eerste hulp’ is een klucht in drie bedrijven. Het komische theaterstuk speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis. Hoofdrolspeler is Dokter Hogenbaum, een oude dokter en nogal vergeetachtig. Hij gaat met pensioen, maar hij moet eerst zijn opvolger inwerken. Als Joop van het uitzendbureau langskomt voor schoonmaakwerkzaamheden, ziet Dokter Hogenbaum hem aan als zijn opvolger wat tot bizarre situaties leidt.

De voorverkoop is op donderdag 26 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt. Daarna kunnen kaarten gekocht worden bij Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, telefoon: 0546-645876) en Lute Gombert (Bosweg 3) van Oranjevereniging Vroomshoop of in Het Punt. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 6 euro per kaart, niet-leden 9 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang en een hapje in de pauze. In februari 2018 organiseert Oranjevereniging Vroomshoop twee toneelavonden met Toneelvereniging Altied Wille uit Sibculo.