Goede start van het seizoen met 2 uitverkochte activiteiten

Geplaatst op

De eerste voorstelling van het seizoen ‘Sound of Silence – the Story of Simon & Garfunkel’ welke op zaterdag 30 september aanstaande zal plaatsvinden is helemaal uitverkocht!

Tevens is ook de Whiskey Proeverij, welke op zaterdag 21 oktober gaat plaatsvinden, volledig uitverkocht! Het aantal beschikbare plaatsen hadden wij al verhoogd naar 50 maar al deze 50 plaatsen zijn nu gereserveerd.

Ook de kaartverkoop voor Theater met een Toefje Zorg, waar de film ‘Het doet zo’n zeer’ te zien is, verloopt uitstekend. Deze activiteit is op 19 oktober en zal naar verwachting ook voor een uitverkochte zaal gaan zorgen.

Kortom, een hele mooie start van het nieuwe seizoen! Er staan de komende weken nog vele mooie activiteiten op onze agenda waaronder bijvoorbeeld de familievoorstelling ‘Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest’ op 25 november en Creebles goes Top 2000 op 2 december. Wilt u verzekerd zijn van kaarten voor één van onze voorstellingen en/of concerten wacht dan niet te lang met het maken van een reservering.

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 8 dagen van te voren te worden opgehaald/betaald. Indien u hiervoor echt niet in de gelegenheid bent, dit gelieve bij reservering te melden!