Vierde editie Twenterand Tour voor senioren gaat naar de hunebedden

Geplaatst op

VROOMSHOOP –  De vierde editie van Twenterand Tour voor senioren gaat dit jaar naar de hunebedden in Drenthe. Net als de afgelopen jaren maakt deze activiteit deel uit van het programma van de feestweek in Vroomshoop. De bustocht voor senioren naar Drenthe is op donderdag 7 september. Aanmelden is vanaf deze week mogelijk.

Senioren kunnen zich aanmelden bij de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop. Aanmelden per mail kan bij Jan Kriekjes: jankriekjes@gmail.com of per telefoon via Regien Lambers: 06-24714647.

‘Mooi Drenthe’
De ruim vier uur durende bustocht wordt ook wel betiteld als ‘Mooi Drenthe’. Met als hoogtepunt een bezoek aan de bekende hunebedden. Ook dit jaar zijn er meerdere opstapplaatsen in de gemeente Twenterand: Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop, de parkeerplaats bij Veneberg IJzerwaren in Den Ham, De Klaampe in Westerhaar en De Hulle in Vriezenveen. Ook deelnemers buiten de gemeente Twenterand zijn van harte welkom om deel te nemen aan de bustocht. Zij kunnen opstappen bij één van de vertrekpunten in Twenterand.

Vertrektijden en opstapplaatsen
De bussen vertrekken tussen 9.00 en 9.30 uur. Deelname per persoon is 10 euro. Dit is inclusief koffie tijdens een stop en een broodje tussen de middag. Aansluitend op de bustocht is het mogelijk om deel te nemen aan de seniorenmiddag in de feesttent in Vroomshoop met onder meer livemuziek. Alle deelnemers krijgen de mogelijkheid om thuis te worden gebracht.