Grote Streektaalavond in Het Punt te Vroomshoop

Geplaatst op

De Stichting Levend Vroomshoop start de Week van de Amateurkunst op zaterdagavond 2 september in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop. Op die avond nodigen wij de Twenteranders uit om daar om acht uur aanwezig te zijn.  Het thema is Boeren, Burgers en Buitenlui.

Voor de streektaalzang en muziek zorgt de groep ALGERAK. Ze waren twee jaar geleden ook in Vroomshoop om samen met o.a. Herman Finkers de eerste dialectavond in het nieuwe theater te presenteren. De mensen waren zo enthousiast over die groep dat Levend Vroomshoop hen gevraagd hebben om terug te komen.
De zang en muziek worden afgewisseld met verhalen. De vertellingen worden gehouden door Thea Kroese en Frouk Alice Weijs uit de Kop van Overijssel. Ook Alice is hier geen onbekende. Zie haar website www.froukaliceweijs.nl

Levend Vroomshoop staat garant voor een sfeervolle avond in de taal van de regio. Stijlvol, eigentijds, boeiend. We beginnen ’s avonds om 20.00 uur, en halverwege is er een pauze. De entree bedraagt € 10,00.

Het is, gezien onze ervaringen met deze artiesten, verstandig om tijdig te reserveren.
Dat kan bij theater Het Punt, telefoon 0546-705050, en bij Klaas Dragt, info@levendvroomshoop.nl , telefoon 0546-642191.