Nieuwsbericht Dorpsvisie Vroomshoop

Geplaatst op

Geef uw mening over Vroomshoop! Myande Wonen en de Gemeente Twenterand hebben een enquête opgesteld met als doel om een dorpsvisie voor Vroomshoop op te kunnen stellen. Daarom hebben zij uw hulp nodig.

Wat vindt u van Vroomshoop? Zijn er genoeg winkels voor uw boodschappen? Maakt u zo nu en dan een praatje met uw buren? En spelen uw (klein)kinderen op een speelplek om de hoek?

Op www.onsvroomshoop.nl vindt u een link naar een bewonersenquête. Hierin komen dit soort vragen terug. Help de gemeente en Mijande Wonen om goede plannen voor Vroomshoop te maken en vul deze enquête in! U maakt dan ook kans op één van de waardebonnen van 25 euro.

Meer informatie?

Op de website www.onsvroomshoop.nl vindt u meer informatie over de Dorpsvisie Vroomshoop. Bijvoorbeeld over de planning en waar de uitkomsten van de enquête voor gebruikt worden. Via de website kunt u ook vragen aan ons stellen over de dorpsvisie. En u vindt hier de link naar de enquête. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten. Namens Mijande Wonen en de gemeente Twenterand, bedankt voor uw medewerking!