Bereikbaarheid Het Punt in verband met weg- bouwwerkzaamheden

Geplaatst op

In de maanden mei en juni (2017) vinden er in de straten rondom Het Punt weg- bouwwerkzaamheden plaats. U kunt Het Punt dan het beste bereiken door vanaf het kanaal (Hoofdstraat) de Julianastraat in te rijden, het spoor over te gaan (ook al staat er een bord dat de weg is afgesloten) en dan aan het einde (waar de weg echt is afgesloten) de Burgemeester Koetjestraat in te rijden. Tevens is Het Punt bereikbaar via De Stobbelaan. De Stobbelaan is een zijstraat van de Linderflier. Wanneer u de Stobbelaan door rijdt buigt de weg aan het einde linksaf naar de Burgemeester Koetjestraat. U komt dan aan de achterkant van Het Punt uit.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Het Punt en mocht bij Het Punt nu alle parkeerplaatsen vol zijn dan kunt u bij het winkelcentrum achter Het Punt parkeren (adres voor navigatie: Linderflier 25 of Stobbelaan 18). Vanaf hier is het 2/3 minuten lopen naar Het Punt.

Het NS station in Vroomshoop ligt direct achter Het Punt en Het Punt is dus ook per openbaar vervoer perfect bereikbaar. Vanaf het station/perron gaat u met de trap naar beneden, slaat u rechtsaf en dan daarna direct weer rechts (Burgemeester Koetjestraat). De hoofdingang van Het Punt bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. U dient dus even om het gebouw te lopen om bij de hoofdingang te komen. Loopafstand circa 2/3 minuten lopen.