HØKEN, BREKKEN EN ANGOAN MET DE KISJESKEARLS IN HET PUNT

Geplaatst op

Op zaterdag 6 mei komen de Kisjeskearls naar Het Punt in Vroomshoop.

Deze Achterhoekse band is vier man sterk en brengt een ode aan de legendarische boerenrockband Normaal. Vooral het minder bekende, maar misschien wel het betere werk, krijgt de aandacht van Dennis Pilage (zang/gitaar), Dennis de Jeu (drums), Gerwin Beuving (zang/gitaar) en Vincent Vos (zang/bas).

Een optreden van de Kisjeskearls staat, naar eigen zeggen, gelijk aan een avond ‘olderwets  høken, brekken en angoan!’ Kom dus voor een gegarandeerd feestje op 6 mei richting Het Punt. De avond zal om 20:30 van start gaan! Een kaartje kost 10 euro.

Wil je verzekerd zijn van een kaartje bestel deze dan snel via de website van Het Punt www.welkombijhetpunt.nl Op de avond zelf zijn de kaarten te koop aan de kassa.