Vernieuwde kinderkaart West Twente 2017 nu verkrijgbaar!

Geplaatst op

Samen met de Tourist info’s van Wierden-Enter, Nijverdal-Hellendoorn, en Rijssen-Holten heeft Twenterand Tourist Info de Kinderbelevingskaart West Twente opnieuw uitgebracht.

Een kleurrijke plattegrond met een rijk aanbod aan activiteiten voor kinderen toont de vele mogelijkheden die de regio biedt. De plattegrond is door de Tourist Info’s in West Twente samengesteld. Of je nu wilt pony rijden, klimmen, of varen, er met het eigen gezin op uit wilt, of iets bijzonders zoekt voor een kinderfeestje, de kaart is voor verschillende doeleinden te gebruiken. De kaart wordt gratis uitgegeven via de balies van de Tourist Info’s in de gemeenten Twenterand, Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden.

Nieuwe informatiepunten Twenterand Tourist Info

In Twenterand zijn onlangs 2 nieuwe folderuitgiftepunten met toeristische informatie ingericht. Zowel bij activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop als bij Kulturhus de Klaampe in Westerhaar zijn bovengenoemde Kinderbelevingskaart vanaf heden gratis af te halen. Evenals voorgaande jaren blijft ook de Wereldwinkel in Vriezenveen uitgiftepunt van toeristisch foldermateriaal.

Meer informatie via Twenterand Tourist Info Den Ham. 0546-671778 of

info@puurtwenterand.nl