Grote Streektaalavond in Het Punt te Vroomshoop

Geplaatst op

De Stichting Levend Vroomshoop start de Week van de Amateurkunst op zaterdag 2 september in Het Punt te Vroomshoop. Op die avond nodigen wij de Twenteranders uit om daar om acht uur aanwezig te zijn.

Voor de streektaalzang en muziek zorgt de groep ALGERAK. Weet u nog? Ze waren hier twee jaar geleden ook om samen met o.a. Herman Finkers de eerste dialectavond in het nieuwe theater te presenteren. De mensen waren zo enthousiast over die groep dat we hen graag weer gevraagd hebben om te komen.

De zang en muziek worden afgewisseld met verhalen. De vertellingen worden gehouden door Thea Kroese en Frouk Alice Weijs uit de Kop van Overijssel. Ook Alice is hier geen onbekende. Zie haar website www.froukaliceweijs.nl

Levend Vroomshoop staat garant voor een zeer sfeervolle avond in de taal van de regio. Stijlvol, eigentijds, boeiend. We beginnen ’s avonds om 20.00 uur, en halverwege is er een pauze. De entree bedraagt € 10,00

De kaartverkoop gaat binnenkort van start en het is, gezien onze ervaringen met deze artiesten, verstandig om tijdig te reserveren.

Nu alvast reserveren? Dat kan door te bellen (0546 – 705050) of mailen (reservering@welkombijhetpunt.nl) met Het Punt. Ook kunt u contact opnemen met Klaas Dragt van Levend Vroomshoop via het e-mailadres info@levendvroomshoop.nl of telefoonnummer 0546-642191.