Palmpasenoptocht Vroomshoop met ‘haantje op een stokkie’

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Alle kinderen uit Vroomshoop opgelet: zaterdag 8 april wordt de Palmpasenoptocht weer gehouden. De tocht begint en eindigt bij activiteitencentrum Het Punt. Alle kinderen (en ouders) mogen meelopen. Ze moeten wel zelf zorgen voor een ‘haantje op een stokkie’.

De Palmpasenoptocht in Vroomshoop begint om 11.00 uur. Aan de tocht doen ook paashazen mee. Na afloop krijgen alle kinderen een lekkere attentie mee naar huis. Muziekvereniging De Harmonie Vroomshoop zorgt voor muzikale ondersteuning. De route voor de Palmpasenoptocht in Vroomshoop is als volgt: Het Punt, Julianastraat, Irenestraat, Dillenburgstraat, Van Stolberglaan, Mauritsstraat, Willem de Zwijgerstraat, Marijkestraat, Julianastraat en eindigt weer bij Het Punt.