Al ruim 100 inschrijvingen voor Vrijmarkt Vroomshoop 2017

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De teller voor de vrijmarkt in Vroomshoop staat nu – een maand voor Koningsdag – al op ruim 100 inschrijvingen. Het gaat om meer dan 85 grondplekken en 20 kramen. Met deze tussenstand lijkt het erop dat het record aantal deelnemers van vorig jaar (115) dit jaar meteen verbroken gaat worden. De inschrijving loopt nog door tot een dag voor de vrijmarkt.

Uit de voorlopige inschrijvingen blijkt dat de vrijmarkt een sterk regionaal karakter krijgt. Deelnemers zijn afkomstig uit alle dorpskernen van de gemeente Twenterand. Verder zijn er inschrijvingen uit Zwolle, Coevorden, Nijverdal, Hengelo, Holten, Wierden en Tubbergen.

De vrijmarkt in Vroomshoop wordt gehouden op het plein voor activiteitencentrum Het Punt. De laatste jaren neemt de populariteit van de vrijmarkt steeds meer toe. Daarom is de inschrijving dit jaar een maand eerder geopend ten opzichte van vorige jaren. Zo wil de organisatie iedereen voldoende tijd geven om een plek te bemachtigen op de grootste vrijmarkt van Twenterand.

Deelnemers aan de vrijmarkt in Vroomshoop kunnen kiezen uit een kraam of een grondplek. Een kraam huren kan voor 35 euro. Een grondplek (3 meter) is voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop gratis. Niet-leden betalen per grondplek 5 euro. De vrijmarkt is op donderdag 27 april (Koningsdag) geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Opbouwen is mogelijk vanaf 08.30 uur. Inschrijven kan eenvoudig online via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.