Regiorock in het Punt Vroomshoop met Tricklebolt & In Trouble Rocks

Geplaatst op

Aanstaande zaterdag 18 maart spelen de bands Tricklebolt en In Trouble Rocks in Theater Het Punt in Vroomshoop. Het theater wordt speciaal voor Regiorock omgebouwd tot gezellige concertzaal met alleen sta-plaatsen. De zaal gaat zaterdagavond om 21.00 uur open en de eerste band begint om 21.30 uur. De liefhebbers van pure (rock)muziek en veel gezelligheid komen zaterdagavond gegarandeerd aan hun trekken.

Kaarten voor Regiorock zijn te halen via www.welkombijhetpunt.nl en kosten 12,50 euro per stuk. Ook aan de kassa zijn kaarten beschikbaar.

Tricklebolt
Tricklebolt is een talentvolle Sallandse 5-mans formatie die in 2014 en 2015 nadrukkelijk aan de deur kloppen met 70’s Hammondrock. Ze spelen op veel locaties in het land. In 2015 waren ze in Vroomshoop op Forest Hill waar ze een uitstekende indruk maakten.  De band speelt muziek die doet denken aan de tijden van Uriah Heep, Led Zeppelin, The Who en Black Sabbath.

In Trouble Rocks
In Trouble Rocks is een 5-mans formatie afkomstig uit de regio Gramsbergen – Hardenberg en is ontstaan in het najaar van 2006. In 2015 sloot deze band de Rock stage van Forest Hill af met een spetterende show. Gierende gitaarsolo’s in combinatie met de rauwe stem van zanger Jan Knapper is een feest om te ervaren. Het repertoire is vrij uiteenlopend met nummers van Joe Bonamassa, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Storyville, New Adventures maar ook Van Halen, Paul Rogers en Herman Brood ontbreken niet op de setlijst.