Ervaar de gezonde effectiviteit en kracht van wandelen en doe mee

Geplaatst op

De Haere en Zorgsaam Twenterand starten samen op dinsdag 14 maart aanstaande met een wekelijkse wandelactiviteit. ”Elke dag een aantal minuten wandelen kan je gezondheid, lichaam en geest transformeren”. Deelname is gratis en voor iedereen!

Wandelen is eenvoudig en verbazingwekkend effectief. Dat hebben diverse wetenschappelijke studies telkens weer aangetoond. Daarvoor zijn niet eens veel kilometers nodig, want een half uur wandelen is prima voor ieders lijf en gezondheid.

Weer of geen weer, we wandelen wekelijks. Afhankelijk van uw wensen en/of mogelijkheden wandelt u een half uur of een uur. Daarna is er de gelegenheid iets te nuttigen in Het Punt. Maar dat is aan u.

Voor een route wordt gezorgd, echter staan we ook open voor suggesties. U hoeft zich niet aan te melden, maar kan gewoon meewandelen wanneer het u uitkomt. Of dit nu elke week is of om de twee weken, u bepaalt dit zelf. Er zijn dus geen verplichtingen.

We verzamelen ons in de hal van Het Punt vanaf 12.50 uur en vertrekken vanaf daar om 13.00 uur.
Het Punt is te vinden aan de Burgemeester Koetjestraat 2 in Vroomshoop.

Kom in beweging. Laten we het gewoon doen!

Voor meer informatie: mail contact@zorgsaamtwenterand.nl of bel

  • De Haere, vraag naar Carólie Kromendijk, tel (0546) 642 571 of
  • Zorgsaam Twenterand, vraag naar Loes Leemrijse, tel (0546) 481 456