Toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop bijna uitverkocht

Geplaatst op

VROOMSHOOP – In totaal zijn er al 400 kaarten verkocht voor de toneelavonden van Oranjevereniging Vroomshoop. De laatste kaarten zijn nu te bestellen. De toneelavonden worden dit jaar gehouden op 17 en 18 februari in het theater van Het Punt. Toneelgroep Altied Wille uit Sibculo speelt op deze avonden een klucht ‘Voorzichtig, breekbaar’.

Kaarten zijn te bestellen bij Dinie Gerrits (tel.: 0546-645876). Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 6 euro per kaart, niet-leden 9 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee voor aanvang van de voorstelling en een hapje in de pauze. Beide avonden beginnen om 20.00 uur.

Algemene ledenvergadering De algemene ledenvergadering van Oranjevereniging Vroomshoop vindt plaats op woensdag 1 maart 2017 om 20.00 uur in Het Punt.