Raak! presenteert hun aller eerste liefdes liedje ‘Valentijn’

Geplaatst op

Vol trots presenteren Daan, Roos en Sharon van Raak! hun aller eerste liefdes single ‘Valentijn’. Het nummer ‘Valentijn’ gaat over wie-o-wie de Valentijn is van de meiden.

Deze single is de voorbode van het nieuwe album van Raak! dat in mei gaat verschijnen. Eerdere singles als ‘Handjes in de Lucht’, ‘Mijn Prins’ en recentelijk ‘De Kerstbrigade’ waren al een groot succes en bij het kinderplatform RTL Telekids te zien en horen.

Valentijnsverassing

Op Valentijnsdag hebben Daan, Roos en Sharon een speciale verrassing voor hun Valentijn. Denk jij de Valentijn te zijn van Raak!? Stuur dan een echt Valentijnsberichtje naar de Facebook-pagina van de meiden en wie weet kiezen Daan, Roos en Sharon jou wel uit voor een speciale Valentijnsverrassing. Roos, één van de meiden van Raak!: “Wie-o-wie wordt onze Valentijn? Wij zijn benieuwd naar alle lieve berichten, misschien zit mijn droomprins er wel tussen”  Sharon voegt nog toe: “Vergeet niet in je berichtje de hashtag #wieowie te gebruiken!”

Op 14 mei aanstaande komt Raak! naar Het Punt in Vroomshoop! De kaarten voor deze voorstelling kosten € 9,- per stuk en zijn vanaf 16 februari online te koop via de website www.welkombijhetpunt.nl of via telefoonnummer 0546 – 705050 of via emailadres reservering@welkombijhetpunt.nl

Vanaf 06 maart aanstaande zijn de kaarten ook te koop aan de balie (Grand Café) in Het Punt.