Inschrijving Vrijmarkt Vroomshoop 2017 geopend

Geplaatst op

VROOMSHOOP – De inschrijving voor Vrijmarkt Vroomshoop 2017 is geopend. Deelnemers kunnen kiezen uit een grondplek of een kraam. Alle Koningsdag-activiteiten, waaronder de vrijmarkt, worden dit jaar gehouden op het plein voor activiteitencentrum Het Punt.

Aangezien de populariteit van de markt de laatste jaren fors is toegenomen, heeft de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop de inschrijving dit jaar ruim een maand eerder geopend ten opzichte van vorige jaren. Zo wil de organisatie iedereen voldoende tijd geven om een plek te bemachtigen op de grootse vrijmarkt van Twenterand en omgeving. Vorig jaar telde de vrijmarkt 115 deelnemers en kon het evenement rekenen op de belangstelling van ruim 5.000 bezoekers.

Een grondplek (3 meter) is voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop gratis. Niet-leden betalen per grondplek 5 euro. Een kraam huren kan voor 35 euro. De markt is op donderdag 27 april geopend van 11.00 tot 16.00 uur. Opbouwen is mogelijk vanaf 08.30 uur. Inschrijven: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.

Vorig jaar week de vrijmarkt noodgedwongen uit naar de sporthal van Het Punt vanwege slechte weersomstandigheden. Het is de bedoeling dat de vrijmarkt op donderdag 27 april 2017 weer ‘gewoon’ in de buitenlucht wordt gehouden.