ENorm met Kerst met Ballen komt terug naar Het Punt

Geplaatst op

Na het enorme succes van afgelopen jaar (10 december jl.) en de vele positieve reacties, kunnen wij u mededelen dat ook dit jaar de band ENorm met hun geweldige show Kerst met Ballen naar Het Punt gaat komen!

De show Kerst met Ballen wordt maar heel beperkt uitgevoerd, dus de medewerkers van Het Punt zijn heel erg blij dat de band ENorm Het Punt weer in hun tour heeft opgenomen.

Op zaterdag 16 december zal de band zorg dragen voor een avondvullend programma waarbij zij alle grote (kerst)hits ten gehore gaan brengen. Een avond waarbij gezelligheid en saamhorigheid centraal staat.  Marion Meinderink van Het Punt: “Wij zijn ervan overtuigd (en de bezoekers van afgelopen jaar zullen dit vast bekrachtigen) dat het ook dit jaar weer een gigantisch feest zal gaan worden!”

Deze Kerst met Ballen editie wordt mede mogelijk gemaakt door Schoonmaakbedrijf Klaas BV en Colpro BV. Het Punt is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen/verbindingen en is erg blij met de verbinding die zij met deze twee toonaangevende organisaties hebben gemaakt.