Kaartverkoop toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop organiseert op 17 en 18 februari 2017 haar jaarlijkse toneelavonden in het theater van activiteitencentrum Het Punt. Toneelgroep Altied Wille uit Sibculo speelt op deze avonden een klucht ‘Voorzichtig…breekbaar’. De kaartverkoop begint op donderdag 19 januari in kerkelijk centrum Irene om 19.00 uur.

Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 6 euro per kaart, niet-leden 9 euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee voor aanvang van de voorstelling en een hapje in de pauze. Na de voorverkoopavond op 19 januari zijn kaarten daarna te bestellen bij Dinie Gerrits (tel.: 0546-645876) of bij Het Punt. De gereserveerde plaatskaarten in december 2016 zijn alleen tijdens de voorverkoop op te halen.

Alle lidmaatschappen voor 2017 worden deze maand door Oranjevereniging Vroomshoop bij de leden bezorgd. Een gezinslidmaatschap bedraagt 7,50 euro per jaar.