De Forest Hill New Years Eve Party in Het Punt blijkt een daverend succes!

Geplaatst op

Maar liefst 700 bezoekers hebben afgelopen zaterdagnacht (01 januari jl.) in Het Punt genoten van de Forest Hill New Years Eve Party. Ruim twee dagen van te voren liet de organisatie van Forest Hill en Het Punt via social media weten dat het feest volledig was uitverkocht! Er was geen enkele kaart meer beschikbaar.

De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de New Years Eve Party welke zonder incidenten is verlopen.

De aanwezige bezoekers gingen op de beats van de deejays Goos, JWD en Feestnation helemaal uit hun dak en tot het allerlaatste moment bleef het lekker druk in het theater dat voor deze gelegenheid helemaal was omgebouwd tot een geweldige feestzaal!

Het was een ontzettende leuke nacht die wat de organisatie betreft voor herhaling vatbaar is. Is er met de New Years Eve Party een nieuwe traditie voor Vroomshoop en omstreken geboren?