New Years Eve Party volledig uitverkocht

Geplaatst op

De organisatie van Forest Hill en Het Punt zijn zeer tevreden dat zij twee dagen van te voren al moeten melden dat de New Years Eve Party helemaal is uitverkocht!

Ruim twee weken geleden leek een uitverkochte zaal steeds dichterbij te komen. Nog even is er gedacht om te kijken of het feest naar de enorme sporthal verplaatst kon worden zodat er honderden kaarten extra verkocht konden worden, maar o.a. door de geweldige sfeer die al in de mooie theaterzaal aanwezig is hebben wij deze gedachte al snel laten gaan.

Vannacht om 01:00 uur zullen de deuren van Het Punt open gaan om de feestgangers te verwelkomen! Wij zijn er klaar voor en hebben er ontzettend veel zin in! Laten wij er met z’n allen een gezellige nacht van maken en hopen dat er met dit feest een nieuwe traditie in Vroomshoop en omstreken is geboren.