Toneelavond met Vorie-Vana in Het Punt: Plamuren is plamuren

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Toneelvereniging Vorie-Vana uit Beerzerveld treedt met haar nieuwe toneelstuk ‘Plamuren is plamuren’ op in theater Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat in Vroomshoop. Deze toneelvond vindt plaats op vrijdag 2 december om 20.00 uur en wordt georganiseerd door Oranjevereniging Vroomshoop en Het Punt.  

Kaartverkoop begonnen

Kaarten zijn nu te koop Dinnie Gerrits (0546-645876, Nieuwstraat 16 in Vroomshoop) en vanaf 11 november bij Het Punt. Een toegangskaart inclusief kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling bedraagt 5 euro voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop, niet-leden betalen 8 euro per kaart. Daarnaast organiseert Oranjevereniging Vroomshoop een extra verkoopmoment op donderdagavond 10 november in kerkelijk centrum Irene tijdens de repetitie van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop.

Over het toneelstuk

Het nieuwe toneelstuk ‘Plamuren is plamuren’ van Toneelvereniging Vorie-Vana uit Beerzerveld speelt zich af in de beautysalon van wijlen tante Bella. De twee neven Berend en Albert hebben deze salon geërfd. Beide neven hebben niets met zo’n salon en willen het verwaarloosde project opknappen en zo gauw mogelijk verkopen. Maar de zaak moet toch door blijven draaien, want een goedlopende salon verkoopt natuurlijk beter dan een verlopen tent zonder klanten. Al gauw komen de eerste klanten over de vloer en hoe beide neven zich hiermee redden is maar afwachten.