Kom samen naar de familievoorstelling in Vroomshoop: Oma mag ik mijn Pop terug

Geplaatst op

Ook in het nieuwe Theaterseizoen organiseert ZorgAccent weer een serie Theater met een toefje zorg. Inmiddels werken we samen met vier regionale Theaters: Hof 88, ZINiN Theater, Het Parkgebouw en het PUNT in Vroomshoop
Ook bieden we in het voorjaar 2017 een voorstelling aan in samenwerking met het Theaterhotel in Almelo. Wij bieden wederom een gevarieerd programma. Bijzondere Theatervoorstellingen rondom zorgthema’s, maar ook muzikale voorstellingen met herinneringen aan vroeger. We hopen dat u ook dit theaterseizoen weer geniet van een mooie serie voorstellingen.

Oma, mag ik mijn pop terug?
Een grappige en ontroerende voorstelling van Theater Gnaffel over Fien en haar Oma gebaseerd op het gelijknamige boek van Mark Haayema. Een grappige en ontroerende voorstelling over Fien en haar warrige oma. Elke zondag gaat Fien met haar pop bij oma op visite. Ze doen spelletjes en eten koekjes. Fien ziet dat haar oma ouder wordt en steeds meer begint te vergeten. Als Fien tijdens een bezoek haar pop bij oma op schoot zet, wil ze de pop niet meer loslaten. Oma vergeet nu wel heel erg veel, ze is zelfs vergeten dat ze geen kind meer is…
Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen.

Enkele publieks reacties
“Samen met mijn kleindochter genoten van de humor en de creatieve voorstelling van een toch serieus onderwerp.” “Bewonderenswaardig hoe de spelers je via de poppen meenemen in de wereld van dementie”.

“Theater Gnaffel slaagt er wonderwel in een pijnlijk onderwerp tot vermakelijk én indringend theater te maken, voor ouders en hun (klein)kinderen”.

Datum: dinsdag 1 november 2016. Tijd: 15.30 uur. Theater: Het Punt.
De voorstelling is voor jong en oud.

Andere voorstellingen van Theater met een toefje Zorg die in Het Punt plaats gaat vinden is: Dat is uit het leven gegrepen met Farce Majeur
Jan Fillekers en Henk van der Horst blikken terug op de legendarische televisieprogramma’s Farce Majeure en Showroom. Geniet van de meest gedenkwaardige, grappigste en mooiste momenten uit deze televisieprogramma’s. Door middel van beeldfragmenten wordt de theaterbezoeker meegenomen op een reis langs nostalgische beelden en oude sentimenten.
Datum: donderdag 30 maart 2017. Tijd: 20.00 uur.

Aanmelden Theater met een toefje zorg
U kunt zich aanmelden voor een van de voorstellingen bij Het Punt te Vroomshoop. Wilt u meer informatie: www.zorgaccent.nl of bel T. 0900 0678 (lokaal tarief) en vraag naar ZorgAccent PLUS