Grote Streektaalavond met Harm en Roelof in Het Punt te Vroomshoop

Geplaatst op

Op vrijdag 7 oktober komen ze naar Vroomshoop, Harm en Roelof uit Drenthe. Al dertig jaar trekken ze volle zalen in het oosten van Nederland. Ze zingen en vertellen. Op onnavolgbare wijze ontvluchten ze in hun shows de hectiek, de ellende en de waan van de dag. Ze ontroeren door hun muziek en hun humor. Relativerend, nooit platvloers, geraffineerd en altijd de moeite waard.

De bezoekers luisteren glimlachend, dan weer hoofdschuddend, soms bulderend van de lach, maar altijd geboeid. Er is veel herkenning, omdat het gaat over onze zaken. Dingen die je zelf meemaakt.

Ze kennen elkaar al bijna hun hele leven, deelden lief en leed als waren het broers, en maken al dertig jaar lang cabaret in de Drentse taal, zoals alleen zij dat kunnen. Een avond met Harm en Roelof is altijd een heerlijke belevenis waarin actuele onderwerpen op een ontwapende wijze voor het voetlicht gebracht worden.

In dertig jaar zijn er veel hoogtepunten geweest, en in dit jubileumjaar gaan de heren de krenten uit de pap vissen, maar wel geserveerd in een hedendaagse zetting.

De beste manier om over Harm en Roelof te kunnen oordelen is door ze eens een avond mee te maken.

Kaartjes à €15,00 ( inclusief koffie voorafgaand aan de voorstelling ) zijn te verkrijgen bij Theater Het Punt te Vroomshoop. We beginnen vrijdagavond 7 oktober om acht uur. En…. haast u, de zaal is zo maar vol.

Deze avond is een initiatief van de Programmaraad van theater Het Punt en de Stichting Levend Vroomshoop.