Het Punt en Oranjevereniging Vroomshoop organiseren kindermiddag

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Activiteitencentrum Het Punt en Oranjevereniging Vroomshoop slaan opnieuw de handen ineen. Dit keer organiseren ze op woensdag 19 oktober een kindermiddag voor kinderen van 5 tot 12 jaar in Het Punt. Goochelaar Jan treedt op met aansluitend kinderfilm ‘De zusjes Kriegel’. Entree is gratis.

De kindermiddag begint om 14.30 uur in Activiteitencentrum Het Punt. De zaal is open vanaf 14.15 uur. Kinderen mogen maximaal één begeleider per gezin meenemen. Goochelaar Jan komt met een speciale kindervoorstelling naar Vroomshoop toe. Deze goochelshow duurt van 14.30 tot 15.15 uur.

In de pauze krijgen alle kinderen gratis ranja. Daarna begint de kinderfilm ‘De zusjes Kriegel’. Deze familie kindergriezelfilm duurt iets minder dan anderhalf uur. Vanwege het thema van de film, roepen Het Punt en Oranjevereniging Vroomshoop alle kinderen op om verkleed te komen. Er is ook een prijs voor het leukste outfit.