Zaterdag 10 december is het zo ver… Kerst met Ballen!

Geplaatst op

Na vorig jaar hun 10-jarig jubileum gevierd te hebben, komt de Enschedese band ENorm dit najaar richting Vroomshoop met hun show Kerst met Ballen. Wat ooit begon met een aantal gecoverde kerstliedjes is inmiddels uitgegroeid tot één groot spektakel met lichtshows, clips en een berg goede muziek om alvast helemaal in de kerststemming te komen.

Enorm is een band die vooral bekend staat om hun goede liveoptredens. De band werd opgericht in 2003 en werd in de loop der jaren landelijk bekend op radio en tv. Ze stonden dan ook al naast bekende namen als Van Velzen, Krezip, Sting, Van Dik Hout, Golden Earring, Ilse de Lange en Tower of Power. In 2012 verscheen de meest opvallende single van Enorm, genaamd ‘Op Hoes Op An Veur Kerstmis’. Dit nummer werd speciaal geschreven voor 3FM Serious Request en bracht ruim € 28.000 op voor het goede doel!

De theaterproductie Kerst met Ballen begon ergens in 2005 als ‘grap’ in een Enschedese kroeg. Inmiddels weten we dat dit grapje is uitgegroeid tot een heel groot kerstspektakel met uitverkochte theaters en zelfs een hangar als gevolg. In Vroomshoop zijn er 500 kaarten beschikbaar voor dit sta concert, dus wees er snel bij!

Om deze gezellige avond nog completer te maken biedt het Punt de mogelijkheid om voor de show heerlijk te eten en drinken. Voor € 39,95 heeft u een All Inn arrangement en kunt u genieten van een stamppotbuffet, welkomstdrankje en natuurlijk het super gave concert. Erg leuk voor familie en vrienden, maar ook zeer geschikt voor werkgevers die hun personeel of goede relaties een onvergetelijke avond willen laten beleven!

Voor meer informatie of het maken van een reservering kunt u bellen met Het Punt te Vroomshoop via telefoonnummer 0546 – 705050 of mailen naar reservering@welkombijhetpunt.nl