Theatertournee Tim Knol ook naar Theater Het Punt te Vroomshoop

Geplaatst op

‘Lost & Found’ heet het nieuwe theaterprogramma van Tim Knol. Het is zijn derde voorstelling met liedjes, verhalen over liedjes – gitaren en andere passies.

Tim Knol spaart mooie liedjes en dan vooral de liedjes waar bijzondere verhalen aan kleven. Tijdens de theatervoorstelling, welke op 12 november aanstaande in Theater Het Punt te Vroomshoop gaat plaatsvinden, zal Tim Knol zijn passie voor mooie liedjes en bijzondere verhalen met de aanwezigen delen.

Wie is Tim Knol? Eerder stond deze rasechte muzikant al in het voorprogramma van John Fogerty en nu heeft hij zijn eigen theatertour. Na een tijd bij folkrockband Be Right Back gespeeld te hebben ging Tim Knol in 2010 solo. Zijn debuutalbum werd lovend ontvangen door de pers en inmiddels is de zanger vele optredens, festivals en een theatertour verder. Tijdens zijn optreden zal Tim live worden bijgestaan door Jeroen Kleijn (drums), Reyer Zwart (bas) en Eric Lensink (toetsen). ‘Ik ken deze gasten al jaren, we zijn goed op elkaar ingespeeld. Dat geeft ons vrijheid op het podium en een fris geluid. Het kan niet anders dan dat het bijzondere avonden gaan worden,’ aldus Knol.

Door zijn rijke ervaring aan festivals, optredens en theatershows belooft het een topavond te worden! Tim wordt door de media regelmatig in hetzelfde rijtje geplaatst als Neil Young en Gram Parsons… Een terechte vergelijking? Kom op 12 november naar het Punt en oordeel zelf!

Kaarten voor deze theatervoorstelling zijn te koop via www.welkombijhetpunt.nl

Liever telefonisch of per email reserveren, bel met Het Punt via telefoonnummer 0546 – 705050 of mail naar reservering@welkombijhetpunt.nl