Vele lovende reacties naar aanleiding van ABBA Tribute in Theater Het Punt

Geplaatst op

Als officiële opening van het nieuwe theaterseizoen stond afgelopen zaterdag, 24 september jl., de band ABBA Tribute in Theater Het Punt. In een bijna uitverkocht theater brachten zij alle grote hits van de populaire band ABBA ten gehore.

De sfeer zat er goed in, er werd volop meegezongen en zelfs gedanst met nummers als “Dancing Queen”, “Mamma Mia” en “Super Trouper”. Na afloop van de voorstelling hebben de band en medewerkers van Het Punt vele lovende reacties ontvangen en meerdere keren werd zelfs gevraagd of deze band volgend jaar nog een keer kan komen. De programmaraad van Het Punt gaat hier serieus naar kijken en adviseert om de website en Facebook van Het Punt in de gaten te houden.

Het theaterseizoen van Het Punt is begonnen en de komende maanden gaan er veel leuke voorstellingen en concerten plaatsvinden. Bent u nog niet in Theater Het Punt geweest? Bekijk snel de agenda op de website www.welkombijhetpunt.nl of er wat leuks voor u op de planning staat.