Jan Riesewijk & Co zijn er klaar voor!

Geplaatst op

De kaartverkoop voor de voorstelling van Riesewijk & Co is al in volle gang! De voorstelling 100% Streekhumor, die in Oldenzaal al 2 x uitverkocht is, komt op 19 november naar Theater Het Punt! Als u wilt genieten van een heerlijke avond uit waarop u gegarandeerd kunt lachen, bestel dan snel uw kaarten. De kaarten zijn HIER te reserveren of door te bellen met Het Punt op nummer 0546-705050 of te mailen naar reservering@welkombijhetpunt.nl

Streekhumor en interactie zijn de pijlers van deze nieuwe theatershow 100 % streekhumor met de beste humoristen uit onze streek aangevoerd door veelzijdig acteur Jan Riesewijk (o.a. Mans in Jonge Leu en Oale Groond).

Rode lijn in de voorstelling is de geschiedenis, ontwikkeling en verscheidenheid in humor. Dat doen ze met veel conferences, liedjes en anekdotes. Alle facetten komen aan de orde, van onderbroekenlol tot katholieke humor en van politieke satire tot actuele grappen over lokale onderwerpen. Dit dialectgilde staat garant voor een avond vol gezelligheid en vooral veel lachen. Deze avond wilt u zeker niet missen!