Hoe koopt u online uw kaarten

Geplaatst op

Voor de meeste voorstellingen die in Het Punt plaatsvinden kunt u online uw kaarten reserveren. Hoe gaat dat in zijn werk?

U gaat op de website www.welkombijhetpunt.nl naar de desbetreffende voorstelling waarin u geïnteresseerd bent. Dit gaat het makkelijkste via de agenda. Wanneer u daar bent aangekomen ziet u in de tekst staan ‘voor kaarten KLIK HIER’. Wanneer u hierop drukt komt u in ons online ticketsysteem. U ziet hier de voorstellingen die online te reserveren zijn. U kiest de gewenste voorstelling en vervolgens het gewenste aantal kaarten en daarna klikt u op ‘Verder’. Wanneer uw bestelling compleet is kunt u op de knop ‘Afrekenen’ drukken. In het daarop volgende scherm kunt u klikken op ‘Geen lid van de bibliotheek; klik hier om kaarten te kopen’ vervolgens komt u in een invulscherm waar u uw gegevens (nodig voor het ticket) kunt invullen. Hierna kunt u uw tickets afrekenen en zelf printen.

Indien u in het bezit bent van een lidmaatschap van de bibliotheek kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invullen en dan komt u vervolgens direct in het scherm om te betalen.

Uiteraard blijft het ook altijd mogelijk om telefonisch (0546 – 705050) of per email (reservering@welkombijhetpunt.nl) uw kaarten te reserveren. Ook bent u van harte welkom in Het Punt om uw kaarten te kopen. Hiervoor kunt u tijdens openingstijden terecht bij de bar in het Grand Café.

Wanneer u vragen heeft over de verkoop van kaarten, aarzelt u dan niet om contact met een van de medewerkers van Het Punt op te nemen. Zij helpen u graag verder!