Theater met een toefje zorg in Vroomshoop

Geplaatst op

ZorgAccent organiseert voor het vierde seizoen ‘Theater met een toefje zorg’. De voorstellingen hebben altijd iets met gezondheid, zorg of welzijn te maken. Deze vinden plaats in het ZINiN Theater in Nijverdal, Parkgebouw Rijssen, Theaterhotel en HOF 88 in Almelo en Het Punt in Vroomshoop. We hopen dat u ook dit seizoen weer geniet van een mooie serie voorstellingen rondom diverse zorgthema’s, maar ook muzikale voorstellingen met herinneringen aan vroeger.

Oma, mag ik mijn pop terug? Een grappige en ontroerende voorstelling van Theater Gnaffel over Fien en haar  warrige, vergeetachtige oma. Elke zondag gaat Fien bij oma op visite. Fien ziet dat haar oma ouder wordt, maar zich steeds meer als een kind gedraagt. Als Fien tijdens een bezoek haar pop bij oma op schoot zet, wil ze de pop niet meer loslaten. Oma vergeet nu wel heel erg veel, ze is zelfs vergeten dat ze geen kind meer is… Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De poppen staan naast de acteurs op het toneel als gelijkwaardige personages. Deze voorstelling is gemaakt naar het gelijknamige nieuwe boek van Mark Haayema. Een voorstelling voor jong en oud. Datum: dinsdag 1 november 2016. Tijd: 15.30 uur. Theater: Het Punt in Vroomshoop.

Uit het leven gegrepen met Farce Majeur  Jan Fillekers en Henk van der Horst blikken terug op de legendarische televisieprogramma’s Farce Majeure en Showroom. Geniet van de meest gedenkwaardige, grappigste en mooiste momenten uit deze televisieprogramma’s. Door middel van beeldfragmenten wordt u meegenomen op een reis langs nostalgische beelden en oude sentimenten. Uiteraard vertellen de heren ook de avonturen die zij achter de schermen beleefden! Een voorstelling met een hoog ‘Oh ja’ gehalte en soms nog steeds verbazend bij de tijd! Datum: donderdag 30 maart 2017. Tijd: 20.00 uur. Theater: Het Punt in Vroomshoop.

Leden van ZorgAccent PLUS betalen slechts :  10,00 voor 1 voorstelling. Niet leden betalen: € 17,50.

Ledenarrangement ZorgAccent PLUS 2 voorstellingen in het PUNT kosten € 17,50.  Geef door bij uw aanmelding dat u lid bent van ZorgAccent PLUS..

Kaarten bestellen? Het Punt in Vroomshoop (0546) 705050, Theaterhotel (0546) 803009.

Wilt u ook naar Theater met een toefje zorg in andere plaatsen? Neem contact op met de desbetreffende theaters: ZINiN Theater in Nijverdal (0548) 624489,  Theater HOF 88 in Almelo (0546) 850264, Parkgebouw Rijssen (0548) 544140 en Theaterhotel (0546) 803009. U kunt de informatie ook lezen op onze website: www.zorgaccent.nl

Lid worden en direct profiteren van de theater voordelen? Voor € 16,00 per jaar en per adres bent u lid van ZorgAccent PLUS en profiteert u van vele voordelen. Zo verdient u uw lidmaatschap wel heel erg snel terug! Lid worden van ZorgAccent PLUS? Meer informatie T. 0900-0678 (lokaal tarief) bereikbaar op werkdagen van 8.30- 13.30 uur of u kunt lid worden via het aanmeldingsformulier op de website: www.zorgaccent.nl