Eerste editie Puntdag; muziek, sport en gezelligheid

Geplaatst op

Op zaterdag 03 september zal de allereerste Puntdag plaatsvinden. Tijdens deze dag zullen er tal van activiteiten in en rondom Het Punt (Burgemeeser Koetjestraat te Vroomshoop) zijn waaronder een kofferbak verkoop en kinderrommelmarkt. De gehele dag kunt u genieten van diverse (muziek) optredens in het theater en op het buitenpodium.

In de sporthal geven verschillende sportverenigingen demonstraties en buiten vindt er een volleybaltoernooi plaats. Aan het volleybaltoernooi kunt ook u met een groepje vrienden, collega’s of buren deelnemen. De inschrijving is inmiddels gestart. Deelnemers kunnen zich opgeven bij Het Punt. Deelname aan dit toernooi is gratis.

Het buitenterrein voor Het Punt zal tijdens de Puntdag gezellig worden aangekleed met diverse standjes. De kinderrommelmarkt en kofferbakverkoop zal ook op het buitenterrein plaatsvinden. Indien u interesse heeft om deel te nemen aan de kinderrommelmarkt of kofferbakverkoop dan kunt u zich tot 20 juli bij Het Punt aanmelden. De kosten bedragen € 5,- per auto/standplaats.

Gedurende de dag zal er tussen de Puntdag en American Tukkerday een Amerikaanse schoolbus pendelen, zodat bezoekers beide evenementen in Vroomshoop kunnen bezoeken.

Muziek, sport en gezelligheid zullen centraal staan deze dag. Het Punt hoopt vele bezoekers te mogen begroeten tijdens de eerste editie van de Puntdag. Het programma zal om 11.00 uur starten en de toegang is gratis. Aanmelding voor de activiteiten kan via info@welkombijhetpunt.nl of 0546 – 70 50 50.