Het Punt organiseert ook activiteiten op zondag

Geplaatst op

Afgelopen zondag, 15 mei jl., kon men in Theater Het Punt genieten van muziek van Soul & Gospel Choir Spirit. Het koor met 20 enthousiaste zangers en zangeressen zongen onder begeleiding van een 5-koppige begeleidingsband prachtige soul en gospel liederen. Zo’n 75 mensen kwamen op de regenachtige en koude Eerste Pinksterdag naar Theater Het Punt om van dit koor te genieten en een ontspannen en gezellige middag te hebben.

Wist u dat Het Punt wel vaker leuke activiteiten op zondag organiseert? Zo kunt u bijvoorbeeld op zondag 5 juni met uw (klein)kinderen naar de voorstelling Melodietjes & Lalaliedjes. Een leuke voorstelling waarbij ook uw (klein)kinderen gezellig mee kunnen zingen. De voorstelling, waarvoor een kaartje maar € 5,- kost, zal zo’n 45 – 50 minuten duren waardoor deze ook voor de allerkleinsten geschikt is.

Benieuwd naar de andere activiteiten in Het Punt. Kijk dan snel op de agenda of er wat leuks voor u op de planning staat.