Soul & Gospelchoir Spirit in Het Punt

Geplaatst op

Onder muzikale leiding van dirigent Elise Hesselink brengt Spirit een repertoire van inspirerende Soul & Gospel met kwaliteit en bezieling. Dat zie je, dat hoor je, dat voel je!

Op zondag 15 mei a.s. verwelkomt Het Punt het fantastische koor Spirit uit Borne. Met 20 zangers en zangeressen, een eigen begeleidingsband en solisten belooft het een prachtige middag te worden vol soul en gospel. Stuk voor stuk zijn ze allemaal professionele mensen waarvan een flink aantal de muziek niet alleen als hobby, maar ook als beroep uitoefent. Het plezier straalt van het podium af.

Het koor heeft ruimdenkendheid als motto. Ze zijn er voor iedereen vanuit welke overtuiging ook. Dat is ook te merken aan het repertoire wat ze zingen. Daarin staan liedjes als “Aint no mountain”, “True Colors”, “Hallelujah” en “you raise me up”. Het moge duidelijk zijn, voor ieder wat wils. U kunt Soul & Gospelchoir Spirit horen, zien en meemaken op zondag 15 mei a.s. om 14.30 uur in Het Punt te Vroomshoop.

De kosten hiervoor zijn €10,- per persoon. Kaarten zijn te bestellen via de website www.welkombijhetpunt.nl. Liever telefonisch of per e-mail reserveren? Mail naar reservering@welkombijhetpunt.nl of bel met telefoonnummer 0546-705050.