Koningsdag Vroomshoop gaat naar binnen!

Geplaatst op

Vanwege de slechte weersvooruitzichten voor komende woensdag, heeft de Oranjevereniging besloten om de vrijmarkt en de kinderspellen te verplaatsen naar de sporthal en theater van Het Punt. Hierdoor ontstaat meteen de grootste overdekte vrijmarkt van Overijssel met maar liefst 130 deelnemers! Alle grondplekken worden verdeeld over de sporthal, hier komen ook twee springkussens.

Alle kramen worden verdeeld in het theatergedeelte. Speciaal voor de kids wordt in een deel van het theater een mooie film afgespeeld! Alle snackkramen staan buiten onder de overkapping. Zin in een biertje, wijntje, koffie/thee of frisdrank? Kom dan even naar het Grand Café in Het Punt!

Voor de deelnemers: de Oranjevereniging zal jullie vanavond allemaal nog een email met verdere tekst en uitleg sturen. De Oranjeverenging en Het Punt gaan nu hard aan het werk om dit plan B zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Vroomshoop, wij hopen op jullie komst!