Leuke activiteiten voor families in Het Punt

Geplaatst op

Het Punt in Vroomshoop is een multifunctionele accommodatie waar voor iedere doelgroep leuke activiteiten plaatsvinden. Ook voor families is er een gevarieerd aanbod.

Zo kunt u in de meivakantie naar de geweldige voorstelling ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’. De Klokkenluider van de Notre Dame is een wervelende familiemusical vol muziek, dans en vrolijkheid. Een mooie musical dat tevens ook het verhaal verteld over je alleen voelen en onverwachte vriendschappen. De voorstelling speelt in diverse grote theaters en is op 6 mei aanstaande om 14.30 uur ook in Theater Het Punt te zien.

Voor de allerkleinsten is er op 5 juni aanstaande om 15.00 uur ook een hele leuke voorstelling te zien. De voorstelling ‘Melodietjes en Lalaliedjes’ is een fantasievolle en interactieve ‘feel good’ voorstelling voor jonge kinderen (3+) en hun begeleiders. Juf Hogehoed is de liefste muziekjuf die er bestaat: zij tovert de mooiste Lalaliedjes uit haar Hoge Hoed en zingt ze met alle kinderen van het land. Maar vandaag werkt haar hoge hoed niet en heeft ze de hulp nodig van de kinderen in de zaal! ‘Gewoon Eddy’ helpt ook mee: hij speelt de prachtigste Melodietjes op zijn gitaar. Zing, klap, stamp, dans, lach en geniet mee met deze super leuke voorstelling!

Theater Het Punt wordt niet alleen gebruikt voor musicals en voorstellingen maar doet tevens twee keer per maand dienst als filmhuis. De eerst volgende familiefilm zal plaatsvinden op 20 april aanstaande. Tijdens deze filmmiddag zal de animatiefilm ‘The Croods’ te zien zijn. Kunt u 20 april niet? De daarop volgende filmmiddag is op 18 mei en dan zal de film ‘Cinderella’ (Assepoester) op het grote doek te zien zijn.

Voor reserveringen kunt u zich aanmelden bij de bar in Grand Café Het Punt. Wilt u liever telefonisch (0546-705050) of per e-mail (reservering@welkombijhetpunt.nl) reserveren, dan kan dat uiteraard ook. Tevens is het voor enkele voorstellingen en de filmdagen ook mogelijk om via de website www.welkombijhetpunt.nl te reserveren.