nieuwe directeur Het Punt

Geplaatst op

Graag wil de raad van toezicht van Het Punt u informeren dat er nieuwe directeur-bestuurder is benoemd.

Zijn naam is A.G.A. (Rien) Roeleveld, 54 jaar. Ruim 32 jaar is zijn grote passie om mensen, teams en organisaties in beweging te zetten. De eerste 16 jaar als sportleraar en sportconsulent. De laatste 16 jaar als directeur, (interim) manager, coach, kwartiermaker en trainer.

Zijn achtergrond en ervaring hebben hun oorsprong in de Sport & Cultuur, Zorg & Welzijn en Personeel & Arbeid. Hij was hiervoor 12 jaar parttime manager van recreatiebad De Wilder te Haaksbergen. Daarnaast richtte hij in 2005 Aksept dienstengroep op, welk bedrijf hij vorig jaar verkocht. Zijn taakomvang is 10 uur per week. Bij de selectie van een nieuwe directeur-bestuurder is samengewerkt met een extern onafhankelijk selectiebureau. Hij volgt interim directeur-bestuurder Gerrit Visser op.

Door de komst van een nieuwe directeur-bestuurder is de samenstelling van de raad van toezicht gewijzigd. Gerrit Visser neemt zijn taak als voorzitter over van Jaap van Hoek, die gewoon lid van de raad wordt.

De Raad van Toezicht is als volgt samengesteld:

Voorzitter Gerrit Visser,

Secretaris Jan Huiting,

Lid Petra van der Kwast,

Lid Jaap van Hoek