Nieuwsbrief ontvangen? Meld je nu aan!
Aanmelden

Winnaar twee kaartjes filmavond Lover of Loser

Geplaatst op

Alle mensen die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief van Het Punt ontvangen maandelijks de agenda (zowel activiteiten, voorstellingen als filmagenda) en daarnaast vier keer per jaar een uitgebreide nieuwsbrief met allerlei nieuwtjes, wetenswaardigheden over Het Punt. In de nieuwsbrief zal ook regelmatig een leuke actie worden geplaatst.

In de laatste nieuwsbrief stond een actie waarmee men kans maakte op twee gratis kaartjes voor de filmavond op 23 maart aanstaande. De winnaar van deze actie is zojuist bekend geworden en Dorien Otter is de gelukkige winnaar! Dorien, gefeliciteerd met je prijs en heel veel plezier bij de film Lover of Loser!

Wilt u vanaf nu ook de nieuwsbrief gaan ontvangen? U kunt zich hiervoor via de website www.welkombijhetpunt.nl aanmelden