Rots en water weerbaarheidstraining Twenterand

Geplaatst op

In deze tijd waarin groepsdruk en pesten veel voorkomen, is het fijn om stevig in je schoenen te staan. Ook als je – gelukkig – niet gepest wordt, zijn er vaak momenten waarop je misschien niet handig reageert: je wordt heel boos, gaat huilen of doet dingen tegen je zin.  In de weerbaarheidstraining Rots en Water leer je op een juiste manier te reageren in moeilijke situaties, krijg je meer zelfvertrouwen en leer je om je eigen keuzes te maken.

In de training komen de volgende onderdelen aan de orde: – Focus en concentratie – Sterk staan, zelfverzekerdheid – De Rots & Water houding – Grenzen – Groepsdruk en pestgedrag – Lichaamstaal, wat druk ik uit en wat zeg ik – Reflectie – Kringgesprekken – Plankje doorslaan ( 10e les), ouders/verzorgers mogen mee trainen!

De Rots en Water training is inclusief: 

– 10 wekelijkse trainingen van 1 uur

– per groep een ervaren Rots en Water trainer

– wekelijks voor de ouders een verslag van de les via de mail

– werkmap met opdrachten voor thuis/school/ waar nodig

– telefonische intake en eindevaluatie

De Rots en Water trainingen zijn zeer geschikt voor basisschoolkinderen (groep 1 t/m groep 8).

Start: 03 mei 2016 om 16.00 uur in Het Punt te Vroomshoop. De kosten voor de gehele training bedraagt € 120,00

De organisatie is in handen van Nathalie van het Ende. Zij is werkzaam bij De Cameleon, Praktijk voor Hooggevoeligheid www.de-cameleon.nl l info@de-cameleon.com l Telefoonnummer: 06-20062400