Sundays’ Dixieland in Het Punt op 13 maart!

Geplaatst op

Op zondagmiddag 13 maart aanstaande organiseert de Stichting Levend Vroomshoop in samenwerking met Het Punt een heuse Dixielandmiddag.

Dit muzikale feestje zal om 15.00 uur beginnen en plaatsvinden in het Grand Café van Het Punt. Een leuk uitje voor de zondagmiddag. Heerlijk relaxen en bijkletsen en ondertussen genieten van leuke muziek van de Sunny Side Jazz Band.

De kaarten kosten € 7,50 per stuk en het is nu al mogelijk zich voor deze Dixielandmiddag aan te melden. Mail daartoe naar info@levendvroomshoop.nl of bel met 0546-642191. De kaarten zijn die middag ook gewoon aan de zaal verkrijgbaar.

De Sunny Side Jazz Band is al bijna 40 jaar een toonaangevend dixieland- en swingorkest uit het oosten van het land. Het orkest wordt gevormd door 6 enthousiaste jazzmuzikanten, allen met een enorme ervaring binnen het dixieland- en jazz genre.

De Sunny Side Jazz Band speelt in de volgende bezetting: trompet, trombone, klarinet/sax, banjo/gitaar, contrabas en slagwerk. Het repertoire van de band bevat alle beroemde dixieland- en swingstukken en hun sound is het best te vergelijken met grote dixielandorkesten van weleer als die van Bobby Hackett en Eddie Condon, maar ook van de vroegere Ted Easton Jazz Band en de Dutch Swing College Band.Ken je de Sunny Side Jazz Band nog niet? Deze band is al bijna 40 jaar een toonaangevend dixieland- en swingorkest uit het oosten van het land. Het orkest wordt gevormd door 6 enthousiaste jazzmuzikanten, allen met een enorme ervaring binnen het dixieland- en jazz genre. De Sunny Side Jazz Band speelt in de volgende bezetting; trompet, trombone, klarinet/sax, banjo/gitaar, contrabas en slagwerk. Het repertoire van de band bevat alle beroemde dixieland- en swing stukken en hun sound is het best te vergelijken met grote dixielandorkesten van weleer als die van Bobby Hackett en Eddie Condon, maar ook van de vroegere Ted Easton JazzBand en de Dutch Swing College Band.