3e editie Sport- en Spelmiddag in Sporthal Het Punt

Geplaatst op

Na twee geslaagde edities zal er in de voorjaarsvakantie opnieuw een sport- en spelmiddag worden gehouden in sporthal Het Punt en wel op vrijdag 4 maart. Alle kinderen van 8 tot 12 jaar uit de gemeente Twenterand kunnen hieraan deelnemen.

Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen voor 3 euro per kind zich helemaal uitleven met allerlei sportieve activiteiten. De entreeprijs is inclusief wat drinken.

Dit is de derde editie van de sport- en spelmiddag in Sporthal Het Punt. Het belooft een gezellige en sportieve middag voor kinderen te worden waarbij het spelenderwijs bewegen centraal staat. Van schommelen tot balspelen, er is voor elke leeftijd iets te doen. Kinderen hoeven zich niet van te voren op te geven maar kunnen gewoon op vrijdag om 13.00 uur met gymkleding en –schoenen zich melden bij Peter Vrielink van Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat 2 in Vroomshoop.

Tijdens de voorjaarsvakantie kan Sporthal Het Punt voor meerdere doelen gebruikt worden omdat schoolkinderen en sportverenigingen er in deze periode geen/minder gebruik van maken. Wilt u met een groepje een uurtje voetballen of volleyballen? Neem contact op met Peter Vrielink om de mogelijkheden te bespreken. Peter is bereikbaar op maandag – woensdag – vrijdag en zaterdag op telefoonnummer 06 8687 7112.