Theater met een toefje zorg in samenwerking met Zorgaccent

Geplaatst op

‘Mooi en bijzonder dat een zorgorganisatie op deze manier aandacht schenkt aan zorgonderwerpen’. Dit was een veelgehoorde reactie na afloop van eerdere voorstellingen in de cyclus ‘Theater met een toefje zorg’. Ook dit seizoen is de reeks Theater met een toefje zorg een succes. Dinsdag 23 februari vindt de vorstelling LEEF plaats in het ZINiN Theater in Nijverdal. Deze indrukwekkende voorstelling met Jamie Grant is gebaseerd op het gelijknamige boek van Laura Maaskant. In Theater Het Punt vindt de op de historische roman gebaseerde voorstelling Winterkraaien plaats. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten beschikbaar tegen de voordelige prijs van € 10,- Dit is inclusief ontvangst met een kopje koffie/thee en wat lekkers.

LEEF! Een solovoorstelling die onverbloemd gaat over het leven met kanker, maar vooral over het leven zelf. Geniet van het leven zolang als het kan!  Een boeiend en indrukwekkend verhaal, op 23 februari 2016 om 20:15 uur in Theater ZINiN in Nijverdal.

Prijs: € 10,00 per kaartje. Kaarten kunnen telefonisch worden besteld bij ZINiN theater T. 0548-544140. Daarnaast kunt u de kaartjes digitaal bestellen via de website: www.zinin.com Hiervoor worden wel € 1,50 administratiekosten in rekening gebracht.

WINTERKRAAIEN In samenwerking met Levend Vroomshoop heeft ZorgAccent kaarten beschikbaar voor de voorstelling ‘De Winterkraaien’ op vrijdag 4 maart aanstaande in Theater Het Punt te Vroomshoop. De stichting geeft samen met het Chr. Mannenkoor Vroomshoop vorm aan het boek De Winterkraaien van Aar van de Werfhorst met een muziek-, zang- en vertelevenement. Aar van de Werfhorst beschrijft in zijn boek over het leven in de Veenstreek tussen Sibculo en de Lemelerberg, in het begin van de vorige eeuw. Tegen de achtergrond van filmbeelden van het ruige land, de hutten, het veen, de beken en vaarten, gemaakt door cameraman Ruud Dilling van RTV Oost, zingt het Chr. Mannenkoor Vroomshoop liederen over het boek. Thea Kroese vertelt in het dialect de verhalen van de levens van de zeven winterkraaien, die aan het begin van het boek verdrinken tijdens een heftige novemberstorm in het kanaal nabij Beerzerveld. Een waargebeurde geschiedenis.

Aanvangstijd: 20.00 uur           Prijs: € 10,- per kaartje             Kaarten kunt u bestellen via ZorgAccent via het e-mailadres plus@zorgaccent.nl